Jelle Huntjens Limburgs kampioen tijdens

IMG 7018                          IMG 7013

van harte gefeliciteerd Jelle

Submit to Facebook

Familie voorstelling; Lampkapje en de wolf

Poster Lampkapje 01

Submit to Facebook

SOLISTENCONCOURS VAN DE LIMBURGSE BOND VOOR TAMBOURKORPSEN.

Op zondag, 21 januari jl.  zijn 5 leerlingen slagwerk naar het solistenconcours geweest van de Limburgse bond voor tamboerkorpsen te Maastricht.

Zij behaalden het navolgend resultaat:

Fons Spronck 85 punt uitnodiging Limburgs kampioenschap

Sem Starren 82 punt

Jelle Huntjens 87 punt Kampioen in zijn afdeling en uitgenodigd voor Limburgs kampioenschap

Gus Spronck 82 punt

Sam van Wieringen 83 punt.

Allemaal van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

Submit to Facebook

Beste wensen en terugblik op het Kerstconcert 2017.

Vuur weense uch allemaol Zaoleg Kiësmis en Zaoleg Nejaor.

Wilt u nog even nagenieten van ons mooie kerstconcert van 17 december jl.?

Kijk dan hier naar de foto's gemaakt door Willy van Baal..

Submit to Facebook

Huldiging drumband Gouvernement Maastricht.

Op dinsdag 28 november jl. is de Drumband van onze harmonie tijdens een bijeenkomst in het Gouvernement te Maastricht door het provinciebestuur gehuldigd in verband met het behalen van de wereldtitel tijdens het WMC in Kerkrade.

Tijdens de huldiging waren naast onze drumband ook aanwezig de mede-wereldkampioen uit onze provincie, Harmonie St.Petrus & Paulus uit Wolder-Maastricht, alsmede de vijftien overige Limburgse deelnemers aan het WMC.

De beide wereldkampioenen ontvingen uit handen van Gouverneur Bovens de Gouverneurspenning, te weten een bronzen legpenning met daarop het wapen van de provincie Limburg, alsmede elk een geldbedrag van 2500 euro. De overige deelnemende verenigingen uit onze provincie ontvingen elk een bedrag ad 250 euro.

In zijn toespraak zei Gouverneur Bovens: "Limburg mag zich gelukkig prijzen dat de provincie zich kan laten zien als de muziekprovincie van Nederland. Want muziek verbindt de samenlevering, lokaal en provinciaal".

24 juni 2018;
Euregio parade Venray