zaterdag 04 november
H.Mis Rijckholt

Nieuwe leerlingen (opleidingen) ;

HARMONIE ORKEST

Leerlingen kunnen zich aanmelden vanaf de leeftijd van 10 jaar, er wordt begonnen met een solfege traject van 2 jaar.

Opleidinsgs traject ;                            2 jaar solfege (muziek lezen)

Instrument kiezen, "Pieporkest"

Leerlingenorkest, Hafa A

naar groot harmonie orkest  Hafa B

DRUMBAND (slagwerk)

Leerlingen kunnen zich aanmelden vanaf 8 jaar, er wordt meteen begonnen met trom en solfege (theorie)

Opleidingstraject ;                          eerste een a twee jaar trom/solfege

↓

Leerlingenorkest of piepdrumband na A examen

Toetreding drumband na B examen

↓

Mogelijkheid opleiding melodisch/pauke/tim-toms enz.

Tijdens het opleidingtraject worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals ; Muziekkamp, Concerten pieporkest, piepdrumband en

leerlingenorkest, wedstrijd "Jules Curfs Award" voor solo voor duo-trio-kwartet-quintet.

AANMELDEN KAN VIA HET AANMELDINGSFORMULIER, aan te vragen via reactie deze site of bij bestuursleden.